Huisregels

Wij hopen dat u een goed en prettig verblijf zult hebben in ”Bij De Tijd”  Wij respecteren de privacy van onze gasten. Om dit te kunnen blijven waarborgen zijn er een paar belangrijke huisregels. Deze huisregels zijn bedoeld om u erop te attenderen dat wij een kleine B&B zijn. Ongeacht dat het een volledig zelfstandig appartement is en voor langere duur te huren. Wij runnen deze B&B naast onze andere drukke baan. Ook willen wij dmv onze huisregels er voor zorgen dat u en velen na u in een mooi, schoon en net verblijf terecht blijven komen!

Er wordt netjes met het appartement en de spullen omgegaan. U gebruikt de spullen waarvoor het bedoelt is en niet anders. Ervaring heeft ons geleerd dat (natte) jassen en tassen niet op de kapstok of halletje worden gehangen of gezet  maar over de stoel of bank. Koffers niet op een onopgemaakt bed zetten! 

Wanneer u wilt koken in het appartement, zet u de afzuiging aan en doet u de afzuigingskap open, zodat de etensluchten goed geventileerd worden. U zorgt dat de kookplaat schoon is voordat u kookt!!

In alle ruimtes is het verboden te roken. Er zal ook geen andere drugs of drankmisbruik getolereerd worden. De afzuiging haalt geen rooklucht weg!

Prostitutie is niet toegestaan.

U laat het appartement in dezelfde staat achter zoals u het aantrof bij aankomst. Dat wil zeggen alles afgewassen en op dezelfde plek waar het stond bij binnenkomst! Bedden worden door ons naast elkaar gezet om schade aan muur en bedden te voorkomen.

Er wordt geen bezoek ontvangen. Wanneer iemand voor langere tijd verblijft maken wij soms een uitzondering in goed overleg voor u uw reservering maakt bij ons.

Er worden geen fietsen in de woonkamer geplaatst. In overleg voordat u uw reservering maakt kunnen die in het halletjes geplaatst worden. Elektrische fietsen worden alleen in vooraf overleg geaccepteerd. Er zullen extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Voor het milieu doet u de verwarming als u niet in het appartement verblijft op 18 graden.  De gordijnen open doen voor de planten als u niet in het appartement verblijft. U kunt het rolgordijn gebruiken voor meer privacy. De planten hoeft u niet te verzorgen.

In en rondom het huis dient u geen geluidsoverlast te veroorzaken.

Er worden geen huisdieren toegelaten in het appartement.
Als er schade is of iets ontbreekt gelieve dit te melden. Eerlijkheid duurt het langst.

Met vriendelijke groet Jasper & Mina