Jasper & Mina


Jasper Bergakker


Jasper heeft in en rondom Gorinchem gewoond en 5 jaar in Spanje. Hij heeft op de HTS gestudeerd. Hij werkt al ruim 16 jaar in de automatisering voor de scheepvaart. In 2012  heeft Jasper een huis gekocht waarbij het mogelijk zou zijn om een B&B te kunnen hebben. 
In de Hazewindhondstraat zag hij die mogelijkheid. Het pand is gebouwd in 1865. De benedenverdieping diende voorheen als opslagruimte. Jasper heeft het zelfstandig appartement vanaf de basis opgebouwd tot dit mooie comfortabele gastenverblijf met hulp van Mina en vrienden.

Mina Walsmit

Mina heeft ruim 38 jaar in Den Haag gewoond. Zij studeerde aan de Haagse Hogeschool, maatschappelijkwerk en dienstverlening. Na ruim 20 jaar met kinderen gewerkt te hebben werkt zij sinds 2015 in de horeca en runt zij de B&B.  Sinds 2015 woont zij met veel plezier in Gorinchem en hoopt dat onze gasten het net zo fijn vinden in Gorinchem als zijzelf.Het runnen van de B&B doen we naast onze baan.

”Bij De Tijd” is sinds augustus 2015 geopend. We hebben al vele gasten mogen verwelkomen in ons gastenverblijf. We hebben inmiddels ook vele gasten vaker terug mogen zien. Via Airbnb hebben wij 15 maal achtereenvolgend de status van super host gekregen wat 2x beloond werd met een waardebon voor een overnachting bij een door ons uitgekozen B&B die bij airbnb aangesloten is. In onze stoutste dromen hadden wij niet verwacht dat ons verblijf zo positief zou bevallen bij zo velen. Ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat het zelfstandig gastenverblijf voor zowel vakantiegangers en voor werknemers een fijne plek is om te vertoeven. Trots op onze gasten en ons gastenverblijf hopen wij dit nog vele tientallen jaren voort mogen zetten.

Wij hopen dat ook u een fijn en comfortabel verblijf zult hebben in onze B&B ”Bij De Tijd” en in Gorinchem.

Tot ziens! Jasper & Mina